Brug

DEMO ONLY

Enagic® International Distributor

+1 (555) 222-1111

Lav det vand, som du vil have, med et tryk på en knap!

Klik på knapperne for at høre Kangen-maskinen SD501 i aktion! Den brugervenlige LCD plus lydvejledningen gør brugen af denne maskine til en god oplevelse!

Elektrolyse er den proces, der adskiller vand i alkalisk og surt vand. pH-niveauet bestemmer, hvilken slags vand der laves.

Lær mere om hver slags vand:

Stærkt Kangen-vand pH: 11,0 og op

Stærkt Kangen-vand

Stærkt Kangen-vand bevarer hygiejnen i dit daglige liv på grund af sin stærkt rengørende effekt. Det har opløsende og varmeledende fordele.

Forberedelse af mad
Rene grøntsager og fisk. Forbedr smagen af broccoli, løg, bambus osv. ved at forkoge dem i stærkt Kangen-vand.
Rengøring
Rengør skærebrædder og karklude. Godt til at fjerne olie og sejt fedt fra ventilationskanaler samt til generel rengøring i køkkenet.
Pletfjerner
Den ekstra styrke fjerner kaffe-, sojasovs- og oliepletter. Også fantastisk til at fjerne hårdnakkede pletter i toiletkummen.
Opvask
Brug mindre opvaskemiddel, når du vasker op. Spar på vandregningen, fordi en tredjedel eller fjerdedel af den normale mængde vand er nok til at skylle opvaskemidlet af din opvask.

Kangen-vand® pH: 8.5 - 9.5

Med en pH på 8.5-9.5, er denne slags vand perfekt til at drikke og til sund madlavning. Det skaber en mere alkalisk tilstand i din krop og optimerer dit helbred.

At drikke

Drik 2-3 kopper vand som det første om morgenen. Sammenlignet med postevand har Kangen-vand® ingen ubehagelig lugt, smager lettere og har en behagelig sød smag.

Det er vigtigt at inkludere grøntsager din kost, og når du spiser betydelige mænger sure produkter som æggeblomme, hvide ris, kylling, svinekød og oksekød, er det lige så vigtigt at drikke alkalisk Kangen-vand® fordi det bringer de sure og alkaliske virkninger af disse fødevarer i balance.

Forberedelse af mad
Brug Kangen-vand® til at fjerne den skarpe smag af løg, bambusskud eller lignende. Lad lever eller andre former for kød, der lugter dårligt, ligge i blød i Kangen-vand® i 20-30 minutter for at mindske stærke lugte.
Ris
Brug det til at vaske og koge, resultatet er lækker og løs ris.
Kaffe og te
Hvis smag og aroma er alt for dig, vil du blive overrasket over kaffens og teens forbedrede farve, smag og aroma. Du kan også bruge mindre kaffe eller te og stadig opnå en fuld og rig smag på grund af vandets ekstraherende evne.
Supper og sammenkogte retter
Kangen-vand® fremhæver ingrediensernes smag, så de bliver sarte og saftige. Derfor er der behov for mindre krydring med f.eks. salt og sojasovs, så dette vand er godt for dem, der ønsker at mindske deres saltindtag.
Planter
Brug det til at vande planter og blomster. Kangen-vand® for planternes friskhed og liv.
Dyr
Enagic®-vand giver dig et vidunderligt, helt naturligt alternative til kæledyrsprodukter. Lav din egen kæledyrsshampoo med skønhedsvand, Kangen-vand® eller neutralt vand, afhængigt af det ideelle pH-niveau af dit kæledyrs pels. Spørg din dyrlæge til råds med hensyn til valg af det rigtige vand til din behårede ven.
Kunsthåndværk
Fremragende til at farve tøj og lave andre kunsthåndværksprojekter. Du vil elske de levende farver, som du opnår ved at bruge dette vand.
Hydrering
Kangen-vand® giver dig den optimale hydrering. At være velhydreret er afgørende vigtigt for at leve et sundt og afbalanceret liv.
Mineraler
Kangen-vand® indeholder mineralerne calcium, natrium, kalium og magnesium. I modsætning til ved omvendt osmose, der også fjerner nyttige mineraler, filtreres disse ikke ud af Kangen-vand®!

Rent vand pH: 7.0

Rent vand

Fjern klor, rust og uklarhed for at lave lækkert drikkevand. De kraftfulde, vandrensende filtre i tre lag fjerner ikke kun klor, men også ting som rust og urenheder. Du får lækkert, rent vand, der indeholder mineraler.

Medicin
Det er en god ide at bruge dette vand, når du tager medicin.
Babymad
Brug rent vand, når du tilbereder modermælkserstatning.

Surt vand pH: 6.0 - 4.0

Surt vand

Dette let sure vand anerkendes for sine astringerende virkninger. Det er fantastisk at bruge til mild rengøring og skønhedspleje.

Ansigtsvask
De astringerende egenskaber af surt vand er effektive til at tone og styrke din hud. Klap huden og lad den tørre. Også fremragende som en toner efter barbering.
Hårpleje
Bruges i stedet for en skylning efter hårvask. Mindsker irriterende knuder og frembringer en strålende glans.
Badevand
Tilsæt surt vand til dit bad for at holde dit badekar frit for fedtaflejringer. At bade i dette vand varmer kroppen og holder huden smuk.
Pleje af kæledyr
Fantastisk til pleje af dit kæledyr. Børst det med det og opnå en blød og skinnende pels.
Skyllegang
At lægge det i blød i surt vand før centrifugeringen vil gøre dit tøj blødere.
Koge bønner
Forskellige slags bønner, som f.eks. kidneybønner og grønne bønner, koges perfekt. Fordi surt vand afkorter kogetiden, sørg for ikke at koge dem for længe.
Vask af grøntsager og frugt
De levende farver af jordbær, rødkål, asparges og auberginer forandres ikke, hvis de vaskes og tilberedes i dette vand.
Stegt mad
Stegt mad bliver lækker og sprød, hvis dejen laves med surt vand.
Frossen mad
Spray fødevarer med surt vand, når du fryser det, så maden, inklusiv fisk og rejer, ikke mister deres smag, når den tøs op.
Pletter
For at fjerne pletter, snavs og fedt skal du lægge tøjet i blød i vand i 24 timer.
Opvask
Når du vasker porcelæn og glas i dette vand, bliver det strålende rent.
Polering
Poler spejle, briller, glasgenstande og vinduer til højglans.
Rengøring af hjemmet
Fjern snavs fra trægulve, keramiske fliser osv. uden at efterlade klæbrige rester.

Stærkt surt vand pH 2.7 og derunder

Stærkt surt vand

Dette vand har desinficerende egenskaber. Brug stærkt surt vand til at rengøre køkkenredskaber, bordplader mv. for at holde områderne sikre og rene.

Rengøring og desinficering
Desinficer knive, skærebrætter, viskestykker og karklude osv. For en stærkere rengørende effekt rengør med stærkt Kangen-vand før du bruger stærkt surt vand. På grund af den stærke surhed bør metal, der nemt ruster, tørres efter med en tør klud.
Hygiejne
Brug stærkt surt vand til at vaske hænder i og til at rengøre og desinficere overflader på badeværelset.
Kommerciel drift
Skønhedssaloner, frisørsaloner, restauranter, landbrugsskoler, daginstitutioner, dyrebutikker og plejehjem har alle stor gavn af at bruge stærkt surt vand.
Accept Decline Close
close This is a customizable short message to your website visitors.